KARAMAN / ERMENEK - Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZ BÜNYESİNDE MESEM KAPSAMINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

TEPEBAŞI ORTAOKULUNDAN OKULUMUZA ZİYARET

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sn. Ali KARAGÖZ Okulumuzu Ziyaret Etti

KİCK BOKS KARAMAN İL BİRİNCİLİĞİ

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZLE KAHVALTI ETKİNLĞİMİZ

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ K.M.Ü. ERMENEK MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET ETTİ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILI COŞKU İLE KUTLANMIŞTIR

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 27/10/2023 TARİHİNDE SAAT:  10:00 DA OKULUMUZDA YAPILMIŞTIR.

2019 - 2023 Dönemi Mezuniyet Töreni

May

Okulumuz öğrencileri tarafından şiir dinletisi programı yapıldı. Edebiyat Öğretmenlerimiz Fatih DURUEL ve Buket ASLAN'a ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROGRAMI DÜZENLENDİ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuz çocuk gelişimi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından depremzede çocuklarımız için çeşitli etkinlikler ve oyunlar içeren bir eğlence programı düzenlendi. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZ ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ...